درهمکده
مرجع مطالب بروز دنیای وب

طرز تهیه تاس کباب که یکی از بهترین خوراک گوشت سنتی

طرز تهیه تاس کباب برای طرز تهیه این غذای اسان و مقوی که یکی ازبهترین خوراک گوشت سنتی وخیلی خوشمزه است.
این خوراک که همراه باسبزیجات و البته با نظرها و روش های مختلفی درست می شود.
با ما همراه باشید برای تهیه اسان این غذای ایرانی لذیذ:
مواد لازم ذکر شده برای تعداد چهارنفر میشود و زمان مورد نیاز باشعله ملایم تقریبا دوساعت میباشد.

مواد لازم :‎

1: گوشت گوسفندی یا گوساله : نیم کیلو (۵۰۰ گرم)

2:  به : ۴ عدد متوسط

3: بادمجان : ۳ عدد متوسط

4: سیب زمینی : ۲ عدد متوسط

5: گوجه فرنگی : ۴ عدد متوسط

6: هویج : ۳ عدد متوسط

7: آلو خورشتی : ۸-۱۰ عدد

8: رب گوجه رنگی : ۲ قاشق غذا خوری

9: آب یا آب گوشت : ۱ لیوان

10: لیمو ترش : ۱ عدد کوچک

11: سیر رنده شده یا پودر سیر : یک قاشق سوپخوری

12: فلفل چیلی  : ۱ عدد

13: نمک : به مقدار لازم

14: فلفل سیاه و فلفل قرمز : از هر کدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه تاس کباب
طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

‎چانچه از گوشت گوسفندی استفاده کنید همراه با مواد میپزد ولی اگر از گوشت گوساله استفاده کنید باید اول آن را بپزید.
* گوشت گوساله را تمیز بشویید و به قطعات خورشتی ریز برش دهید.
* درون ظرف مورد نظر مقداری روغن به اندازه کافی بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید، گوشت را اضافه کنید و حدود پنچ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
* مقداری آب بر روی گوشت ریخته و به مدت یک ساعت بپزید.(اگر مایل به استفاده از زودپز بودید سی دقیقه زمان کافیست.)
* بادمجان ها را پس از شستشو پوست بکنید و به قطعات مربعی شکل یا دایره ای برش دهید، به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک بریزید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آبکش کنید.

پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی

*پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی و به را حلقه حلقه برش دهید.وقتی همه مواد آماده شد سپس هر لایه را که میچینید مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز آب لیمو ترش و سیر را روی مواد بپاشید. (در صورت تمایل میتوانید سیر را حذف کنید.)
* داخل یک قابلمه متوسط ابتدا پیاز حلقه حقه شده، گوشت خرد شده، و هویج و بادمجان را کف قابلمه به ترتیب ردیف ردیف بچینید.
* یک لایه بِه خرد شده روی آنها بچینید، سپس یک ردیف سیب زمینی روی آن قرار دهید.
* گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را روی سیب زمینی ها بچینید. گوجه فرنگی زود له میشود آنرا آخر بچینید.
* بدون اینکه آب اضافه کنید قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم به مدت ده دقیقه قرار دهید تا کمی آب بیندازد.

* دراین فاصله دو قاشق رب گوجه فرنگی را همراه با یک لیوان آب گوشت یا آب معمولی مخلوط و یک عدد فلفل چیلی اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ده دقیقه بپزید. سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید تا به مدت بیست دقیقه بپزید.

* بعد از بیست دقیقه پخت، آلو خورشتی را که شسته اید روی تاس کباب بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد.

* به همین راحتی تاس کباب شما اماده است و میل کنید.

نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.